Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

SELLi mängud on lõppenud

Pärast meeste korvpallifinaali Maaülikooli spordihoones kuulutas Tartu linnapea Urmas Kruuse SELLi mängud lõppenuks ja mängude lipp anti üle Leedu Üliõpilasspordi Föderatsiooni presidendile. Järgmisel aastal toimuvad mängud Kaunases, et jõuda 2014. a taas Tartusse.


Kokku jagati mängude 11 spordialal välja 95 medalikomplekti. Eredaimate hetkede eest hoolitsesid kergejõustiklased, kui Anna Iljuštšenko tegi kõrgushüppes uue Eesti rekordi 1.92 välitingimustes ja Märt Israel heitis ketast üle 61 m. XXVI SELLi mängudel osales üle 1500 sportlase 15 riigist ja 78 ülikoolist.

Eesti Maaülikool saavutas SELLi mängudelt 4 medalit ühe kulla, kaks hõbedat  ja ühe proksi. Igor Syunin võitis kuldmedali kaugushüppes tulemusega 7,37 ja hõbemedali kolmikhüppes 15,92-ga. Kaarel Maaten saavutas vabamaadluses kaalukatekoorias 120 kg teise koha ja kreeka-roomamaadluses kaalukatekoorias 90 kg kolmanda koha. 

Mängude peakorraldaja Marti Soosaar arvas pärast lõputseremooniat, et kuigi oli ka väikeseid viperusi, võib kokkuvõttes kolmepäevaste mängudega päris rahule jääda. Tema sõnul on osalejate tagasiside järgi hinnatud neid mänge SELLi traditsiooni parimateks. Soosaar arvas siiski, et lagi pole kindlasti saavutatud ei mängude ulatuse ega kvaliteedi osas. Ta avaldas lootust, et nelja aasta pärast, kui Tartu võõrustab juubelihõngulisi XXX SELLi mänge, on võimalused veelgi laienenud ja saab korraldada veelgi paremad mängud.

ARVUDEST:

 

Riike: 15 Kõrgkoole: 78 Üliõpilassportlasi: 1569