Jalgpallurid jälle võidukad

Pühapäeval, 02.05.2010 toimus Annelinna kuntsmuruväljakul järjekordne III liiga kohtumine Järva-Jaani versus EMÜ SK. Mäng algas luuravalt, kuna meeskonnad pole ametlikes mängudes kordagi omavahel kohtunud. Esimene värav löödi alles esimese poolajal postipõrkest.

 

Teisel poolajal alustasid EMÜ SK mängijad julgemalt, mis tõi kohe edu. Paremalt äärelt söödeti karistusala lähedale ning edasine oli juba vormistamise küsimus, 2:0 oli tõsiasi. 2:0 edu uinutas MEIE pallureid ja kaitses lasti lõdvaks, mille tagajärjeks karistasid Järva-Jaani mängijad kohe ära. 2:1. Edasist mängukäiku kontrollis EMÜ võistkond juba täielikult, kui väravaette saadetud tsenderdus tekitas seal tõsise segaduse ning pall leidis tee Järva-Jaani väravasse nende endi mängija puutest. Pärast seda sai EMÜ juba sügavamalt hingatud ja teha mõned vahetused. Vahetusest ei raugenud MEIE hoog ja värskelt väljakule jooksnud mängija skooris seisuks 4:1. Sellise seisuga ka mäng lõppes.

Timur Semjonov/Esko Tõnisson