EMÜ SK jalgpalluritel tuli vastu võtta esimene kaotus

Pühapäeval, 25.04.2010 toimus järjekordne jalgpalli III liiga kohtumine, kus vastamisi oli EMÜ SK  ning FC Elva II. Mäng algas Eesti Maaülikoolile raskelt, korduvalt pandi proovile väravavahi oskused ja nii mõnelgi korral päästis viimasel hetkel kohtuniku suluseisu vile.


EMÜ SK ei andnud all ning esimesel poolajal said nii mõnigi kord väravale väga lähedale, kuid igakord jäi midagi puudu. Nagu jalgpallis ikka kui ise ei löö, siis lüüakse sulle nimelt lõid vastased ühe kiire, pikka palli ette ja skoor oli elva poolt avatud.

Teisele poolajale mindi vastu lootusrikkamalt, kuid juba esimesed minutid näitasid, et need väravast tihti puudu olnud midagi muud muutuvad juba vaikselt meetriteks. Vastasedki polnud enam nii teravad, kuid ohtlikud momendid ei jäänud sellegi poolest tulemata.

Kui 65. mänguminutil skoorisid vastased uuesti EMÜ SK värava all tekkinud segadusest. EMÜ SK jalgpallurid ei andnud alla ja suutsid normaalaja lõppedes vastaste võrku sahistada. Värava autoriks oli Ando Hausenberg. Mängu lõppedes näitas tabloo seisu 2:1 EMÜ SK.