EMÜ meistrivõistlused saalihokis

Ajaloo esimesed Maaülikooli meistrivõistlused saalihokis said edukalt peetud. Meistrivõistlustele registreerus 8 meeskonda ja 3 naiskonda. Järjekordselt tuleb tunnistada, et kõige aktiivsem instituut Maaülikooli spordis on ei keegi muu kui Põllumajandus- ja Keskkonnainstituut, kuna nad suutsid välja panna 3 meeskonda ja ühe naiskonna.

 

Meeskonnad jagati loositahtel kahte alagruppi, et selgitada välja kohamängude paarid. Alagrupist pääsesid edasi kõik meeskonnad. Pärast pingelisi ja vähem pingelisi veerandfinaale ning poolfinaale  kohtusid finaalis spordiklubi esindus ja pallimängudes kõige edukamalt esinenud Metsandus- ja Maaehitusinstituut. Finaalis tuli spordiklubil MMI paremust tunnistad tulemusega 2-3.

Naiskonnad mängisid omavahel läbi ühe ringi ja sellest tulenevalt jäi peale Põllumajandus- ja Keskkonnainstituut, kes suutis alistada kõik vastased.

 

Tulemused saab jälgida siit.