Pühapäeval toimusid järjekordsed Eesti Maaülikooli meistrivõistlused

Seekordses meistrivõistluste kavas oli võrkpall, mis oli võistkondade arvu poolest kõige populaarsem. Esindatud olid kõik instituudid ja osadesse võistkondadesse oli kaasatud ka töötajaid. Kõige enam harrastavad võrkpalli Põllumajandus – ja Keskkonnainstituut (PKI), kes panid välja koguni neli meeskonda ja ühe naiskonna.

Esmakordselt võistkondade arvestuses peeti ka naiste turniir, kuna  esindusi oli kokku registreerunud seitse. Turniiri alguses selgus, et kaks võistkonda ei saanud ikkagi oma liikmeid kokku ja sellest tulenevalt muudeti võistlussüsteem ümber. Naiste esindused mängisid kõik omavahel läbi kaks geimi ja kes kõige vähem kaotusi tunnistas oligi võitja. Kõige enam domineeris naiste vahelises võrkpalli heitluses Põllumajandus- ja Keskkonnainstituut, kes suutis võita kõik kohtumised ilma ühtegi geimi kaotamata.

Meesteturniiril jagati kaksteist meeskonda kolme alagruppi  ja mängiti kaks geimi viieteistkümne punktini.  Igast alagrupist pääses edasi  parim meeskond ja ühest alagrupist parim teine koht. Esimeses poolfinaalis läksid kokku Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja Metsandus- ja Maaehitusinstituudi esimene (MMI I) võistkond ning teises poolfinaalis kohtusid Põllumajandus- ja Keskkonnainstituudi esimene (PKI I) ja Metsandus- ja Maaehituse teine (MMI II) võistkond.    

Kui spordiklubi suutis alagrupi faasis alistada vastased juba enne palliplatsile minekut tänu Kristjan Kais´i kohalolekule, siis poolfinaalis enam nii lihtne polnud. Nimelt oli MMI I  vastu panna kaks meistriliiga ja kaks Eesti Maaülikooli esindusmeeskonna mängumeest (mängivad 3. aprillil võõrsil ja 4. aprillil kodus I liiga finaali), kes murdsid spordiklubi täpsete ja tugevate servidega 2:0 (15:7; 15:8). PKI I ja MMI II võistkondade kujunes välja pingeline võitlus, kus jäi peale MMI II tulemusega 2:0 (15:13; 15:9). Seega mängisid kolmandale kohale spordiklubi ja PKI I, kust võitjana väljus spordiklubi meeskond tulemusega 2:0 (15:13; 15:9).  

Finaalmäng kujunes aga Metsandus- ja Maaehitusinstituudi siseasjaks  ja küllaltki ühepoolses kohtumises jäi peale MMI I võistkond, kes alistas vastased skooriga 2:0 (15:8; 15:9).


Turniiri parimateks mängijateks valiti Elsa Suuster ja Andres Kangur.