EMÜ/TÜ ASK kaotas esimese finaalmängu

Pühapäeval, 28. märtsil algas Kiilis Kalevi spordihallis Eesti Meistrivõistluste naisteliiga kolme võiduni peetav finaalseeria. Esimeses kohtumises jäid peale eelmise aasta teise koha omanikud SK Saku Fortuna mängijad seisuga 5:2.

„Mängijad kaotasid palle kergekäeliselt ning andsid valesööte,“ ütles naiskonna treener Talis Mölder.

EMÜ/TÜ ASK väravate autorid olid Ester Malmström ja Triin Pähn. Naiskonna parimaks tunnistati Jane Klavan. SK Saku Fortuna parimaks oli Annika Raun.

EMÜ/TÜ ASK naiskonnas mängisid kapten Reti Väärt, väravavahid Janely Pokk ja Eva-Maria Kikkas ning platsimängijad Jane Klavan, Meelike Terasmaa, Kersti Teder, Marii Kangur, Margit Keerutaja, Ester Malmström, Triin Pähn, Marika Dodjak, Kati Vuks, Kati Loid ja Mariliis Kütisaar.

 Järgmised kohtumised peetakse laupäeval, 3.aprillil kell 14 Eesti Maaülikooli spordihallis, ja pühapäeval, 4.aprillil Kalev Kiili Spordihallis.

 

Marii Kangur