Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Naiskond alistas Jäneda Maasika ja jõudis finaali

Lõpule jõudis Eesti Meistrivõistluste naisteliiga poolfinaalseeria EMÜ/TÜ ASK ja Jäneda Maasika vahel. Tasavägises seerias alistas EMÜ/TÜ ASK eelmise aasta meistrid seisuga 3:2. Kohtumiste tulemused: 10:6; 1:5; 4:3; 6:7 ja 5:2.

 

Tugevam võitis!” ütles treener Talis Mölder. Tema sõnul oli seeria võitluslik ja jõuline, kus mõlemad väärisid võitu. “Otsustavas viiendas mängus sai määravaks meie väga ennastsalgav ja töökas kaitsemäng ning väravavahi hea töö,” lisas ta.

Laupäeval, 20. märtsil Tapa spordihallis toimunud kohtumise võitis lisaajal tulemusega 6:7 Jäneda Maasikas ning viigistas seeria pingelisele seisule 2:2.

Mäng kulges põnevalt. Kui Jäneda viskas esimese kolmandiku viimasel minutil kaks väravat, siis ei lasknud Tartu end unustada ning kiiresti visati teisel kolmandikul vastu koguni viis väravat. Teise kolmandiku lõpus ja kolmanda alguses oli initsiatiiv taas Jäneda käes ning väravasse toimetati kaks palli, Tartu vastas ühega, seisuks 6:4 veel Tartule.

Pärast treeneri häälekat protesti määrati võistkondlik kahe-minutiline karistus Jänedale, kuid hoolimata arvulisest vähemusest suutsid eelmise aasta meistrid lüüa seisuks 6:5. Enne lõpuvilet käis pall veel kord väravas ja normaalaeg lõppes tulemusega 6:6.

Nn äkksurmani mängitav lisaaeg lõppes kolmandal minutil, kui Jäneda realiseeris oma ülekaalu. Mängu parimad olid Triin Pähn maaülikooli naiskonnast ja Merit Kalavus Jäneda Maasikast.

Pühapäeval, 21. märtsil Eesti Maaülikooli spordihallis toimunud kohtumise võitis kodunaiskond seisuga 5:2. Oli näha mõlema naiskonna motiveeritust ning emotsioonid olid laes. Kuigi rünnaku-initsiatiiv oli enamjaolt Jäneda käes, mängis EMÜ tugevat kaitsemängu ning võimalused realiseeriti.

Mängu parimateks olid suurepäraseid tõrjeid teinud Janely Pokk kodunaiskonnast ja Carol Kalavus külalisnaiskonnast.

Poolfinaalseeria kahes viimases kohtumises aitasid EMÜ/TÜ ASK skoori kasvatada Reti Väärt viie värava ja ühe sööduga, Jane Klavan kahe värava ja kolme sööduga, Triin Pähn ühe värava ja ühe sööduga ning Marii Kangur, Marika Dodjak ja Kati Vuks ühe väravaga.

Jäneda Maasika resultatiivsed mängijad olid Merit Kalavus kahe värava ja kolme sööduga, Kristi Lööper kahe väravaga, Liisa Kalavus ja Sirli Nellis ühe värava ja ühe sööduga, Carol Kalavus kahe sööduga , Siiri Nork, Ingrid Lööper ja Liina Lööper ühe väravaga ja Kätlin Kalavus ühe sööduga.

 EMÜ/TÜ ASK naiskonna mängisid: kapten Reti Väärt, väravavahid Janely Pokk ja Eva-Maria Kikkas (kolmas väravavaht Sanna Kähkönen on hetkel vigastatud) ning platsimängijad Kersti Teder, Meelike Terasmaa, Jane Klavan, Marii Kangur, Triin Pähn, Marika Dodjak, Kati Vuks, Margit Keerutaja, Kati Loid ja Ester Malmström.

 EMÜ/TÜ ASK vastaseks samuti kolme võiduni peetavas finaalseerias on SK Saku Fortuna, kes poolfinaalis alistas Paide-Järva naiskonna. Esimene finaalmäng peetakse järgmisel pühapäeval, 28. märtsil Kiili spordihallis.

 

Marii Kangur