Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Harrastajate turniir võrkpallis toimub 11. aprill Tartus, EMÜ Spordihoones

On alanud võistkondade registreerimine võrkpalli harrastajate turniirile, mis toimub 11. aprillil EMÜ Spordihoones, Tartus.

 

 

Eelmisel aastal osales üliõpilaste harrastajate võrkpalliturniiril koguni 15 võistkonda. Meestest võitis Tartu Ülikooli II meeskond, kes finaalis alistas põneva mänguga Sisekaitseakadeemia võistkonna.  Kolmandaks tuli Eesti Lennuakadeemia meeskond. Naistest olid parimad Tallinna Tehnikaülikooli naiskond, kes finaalis alistas väga tasavägises mängus Tartu Ülikooli naiskonna. Kolmas oli Sisekaitseakadeemia.

Sel aastal on võimalik registreeruda kuni 6. aprillini ning EASL liikmeskoolidele osalemistasu pole, teistele on osalemistasu 750 krooni võistkonna kohta. Võistkonnas võib olla kuni 10 mängijat ja treener-esindaja. Võistkonnas võivad mängida ka kooli vilistlased, kes on kooli lõpetanud 2009. a. või hiljem. Võistkonnas võib mängida ka kuni 2 kooli töötajat. Väiksemad koolid võivad välja tulla ka ühise võistkonnaga.

Võistluste juhend koos registreerimislehega on kalendri all.

Tarmo Jaakson
EASL