Selgusid meistrid sõudeergomeetritel

Laupäeval, 06.03.2010 Tartus peetud üliõpilaste meistrivõistlustel sõudeergomeetritel valitsesid tuntud tegijad. Meestel osales üle paarikümne sportlase ning finaali jõudsid kõik tugevamad. Kui eelsõidus ühelegi mehele kolme minut piir ei alistanud, siis finaalis olid medalivõitjad finišis enne kolme minut möödumist stardist.

 

Finaalis oli teistest kindlalt parem ja tuli üliõpilasmeistriks Vladimir Latin Sisekaitseakadeemiast, kes näitas 1000m distantsil kõrgest klassist aega - 2.50,8. Hõbemedal kuulus Rauno Talisoole (Tartu Ülikool) ajaga 2.55,5. Ajaga 2.58,3 sai pronksmedali mõnevõrra üllatuslikult Kaupo Valb Eesti Maaülikoolist. Neljanda kohaga pidi leppima Valeri Prosvirnin (Sisekaitseakadeemia) ajaga 3.00,3. Finaalis järgnesid neile Risto Uustal (TÜ), Kaspar Saare, Mattias Viljamaa (mõlemad EMÜ) ja Jarek Mäestu (TÜ).

Naistest oli kindlalt parim ja tuli üliõpilasmeistriks Sille Vaiksaar ajaga 3.27,8. Tartu Ülikoolile kindlustas kaksikvõidu Natalja Garankina. Kolmas oli Merle Raaliste Eesti Maaülikoolist.

Koolidest võitis Tartu Ülikool Eeti Maaülikooli ees.

Protokolli leiate www.easl.ee kalendri alt.

EASL