EMÜ esindusmeeskond kaotas võõrsil

Kolmapäeval, 3. märtsil kohtus EMÜ SK saalihokimeeskond hetkel meistriliigas teist kohta hoidva SK Jõgeva Tähega. Jõgeval Virtuse spordihallis toimunud kohtumisel pidid maaülikooli mehed seisuga 1:5 tunnistama vastase paremust.

 

 

 

Treeneri Veiko Raudseppa sõnul ei olnud meestel seekord Tähe mängutempole midagi vastu panna. „Kaitse küll pidas, aga väravaolukordade tekitamine ja realiseerimine jättis soovida,“ ütles ta.

Maaülikooli ainsa värava autor oli Talis Mölder. Mängu parimaks tunnistati väravavaht Markus Mekk.

Vastaste parim oli Kaido Ingver, kes viskas kaks väravat ja andis kaks resultatiivset söötu. Jõgeva punktikontot kasvatasid veel Lauri Hõim, Raul Kivi ja Pavel Semenov. Mõlemad ühe resultatiivse söödu andsid Alari Pagi ja Toomas Peterson.

EMÜ SK mängis koosseisus: kapten Talis Mölder, väravavahid Markus Mekk ja Madis Kirsipuu ning platsimängijad Martin Karis, Mikko Purmonen, Ronnie Kongo, Daniel Matsukevitš, Rein Kruusat, Paul-Kristian Padrik, Keio Kanna, Timmo Zimmermann, Andres Tiinonen, Maanus Puskar, Mart Kaska, Joosep Orav ja Henrik Trasberg.

Selle mänguga lõpetas EMÜ SK Eesti meistriliiga põhiturniiri. Play-off’idesse pääsemine ja järgnevate mängude toimumisajad ning -paigad selguvad pärast SK Jõgeva Tähe ja SK Saku Fortuna kohtumist järgmisel nädalal.