EASLi spordiseminar 12.- 14. märtsil, KÄÄRIKUL

Eesti Akadeemiline Spordiliit (EASL) on üliõpilastele sporditeemalisi seminare korraldanud juba üle kümne aasta.  Traditsiooniliselt toimuvad koolitused kaks korda aastas ning erinevates spordibaasides üle Eesti. Sel korral toimub seminar pika vaheaja järel taaskord Lõuna- Eestis, Kääriku Puhke- ja Spordibaasis!

 

 

Eeloleva seminari kandvamad teemad on seotud talispordiga.  Veel on kavas huvitavaid loenguid ja arutelusi teemadel- naiste roll üliõpilasspordis, sport ja poliitika, spordi toetamise võimalustest EL fondide kaudu (EU White Paper of Sports) jpm. Külla tulevad esinejad Soomest, et anda ülevaade põhjamaade üliõpilasspordi tingimustest ja võimalustest.

 

 

 

 

 

 

Spordiseminarile ootame osalejaid kõikidest kõrgkoolidest üle Eesti! Osavõtumaks sümboolsed 500 krooni inimese kohta, mis sisaldab osavõttu, majutust, toitlustamist, sportimist ja meelelahutust kogu seminari vältel.

 

 

 

 

 

 

EASL ootab registreerumisi kuni 4. märtsini aadressil easl@easl.eevõi  telefonil 7 333 233. Kuna osalejate arv on piiratud, siis registreeru kohe! 

 

 

NB! Täpne ajakava saadetakse registreerunutele.

 

 

 

 

 

 

 

Küsi ka lisainformatsiooni tarmo@easl.ee või   7 333 233