Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti meeste saalihokikoondis võitis poolfinaali ja pääses MM-finaalturniirile!

Eesti meeste saalihokikoondis alistas Hispaanias El Escorialis toimuval MM-valikturniiril 8:4 Slovakkia ning kindlustas sellega koha detsembris Soomes toimuval MM-finaalturniiril.

 

 

Alagrupis kolm vastast väravate vahega 33:0 alistanud Eesti läks kolmanda kolmandiku alguses juba 5:1 juhtima, kuid slovakid lõid kaks väravat tagasi. Patrik Markuse värav viis Eesti 50. mänguminutil 6:3 ette ja kindlustas edu.

Markus oligi Eesti meeskonna parim väravakütt kolme tabamusega. Jonas Thomsson viskas kaks väravat. Henrik Talme, Roman Pass ja Alari Pagi said kirja ühe värava. Eesti Maaülikooli spordiklubi mängija Martin Karis sai kirja ühe resultatiivse söödu. Turniiri kokkuvõttes viskas Martin 3 värvata ja andis 3 söötu, mis lõppesid väravaga.

Finaalturniiril mängib Eesti samas alagrupis kuuekordse maailmameistri Rootsi, Saksamaa ja Aasia-Okeaania tsooni valikturniiri kolmanda meeskonnaga. Turniiri avamäng peetakse 4. detsembril hirmtugeva Rootsi vastu.

ERR SPORT/EMÜ SK