Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Saalihoki õnnetu laupäev

Laupäeval, 30. jaanuaril kohtusid Eesti Maaülikooli spordihoones EMÜ SK esindusmeeskond ja TTÜ/ Team Exel. Mängu võitis külalismeeskond seisuga 7:4. Mäng algas kodumeeskonna jaoks edukalt, esimene kolmandik lõppes koguni 4:0 eduseisuga, millest kolm väravat lõi Mikko Purmonen ja ühe Daniel Matsukevitš. Ka väravavaht Markus Mekk hoidis "puuri" puhtana.


Teisel kolmandikul vahetas vastaste treener Risto Lall väravavahti – Siim Stokkeby asemele läks Erki Vään – ja mängutaktikat – vanad tegijad jäid pinki soojendama, kui aga noored tormasid. Samas muutus kodumeeskond EMÜ SK veidi hooletuks ja jäi seisu nautima. Teine kolmandik lõppes seisuga 4:2.

 

Kolmandal kolmandikul leidsid TTÜ mängijad aina enam oma mängu, aga kodumeeskond ei suutnud algusminutite edu enam korrata. Vastaste poolt oli resultatiivseim Kristjan Puu kolme väravaga, omalt poolt aitasid ka Kristo Lehiste, Rene Bernard, Roland Songisepp ja Marco Takanen. Lõpuminutitel anti kodumeeskonnale ka bullit, mida Martin Karisel realiseerida ei õnnestunud.

 

Kodumeeskonna resultatiivseim mängija Mikko Purmonen nentis peale mängu, et hoolimata mängu lõppresultaadist elas publik hästi kaasa. „Hea on mängida, kui pealtvaatajaid on palju,“ lisas ta.

 

Pärast tänast kohtumist hoiab Eesti Maaülikooli Spordiklubi Eesti Meistrivõistluste põhiturniiri liigatabelis endiselt viiendat kohta, TTÜ/ Team Exel tõusis liidri Augur/ A&A Kinnisvara järel teisele kohale.

 

Maaülikooli esindusmeeskonna järgmine mäng toimub 13.veebruaril Viimsi koolis, kus vastaseks on Viimsi Kepp.

 

Täna toimusid maaülikoolis ka kaks teise liiga kohtumist. EMÜ SK II meeskond kaotas Viljandi Metallile seisuga 1:3. Maaülikooli värava autor oli Oskar Illak, kes realiseeris Mihkel Gilli söödu. Teises kohtumises olid vastamisi Tartu Golfiklubi ja Pärnu Bullet. Võitlusliku mängu võidu võtsid Golfiklubi mängijad seisuga 6:4.