Sõbrapäeval Tartusse Aurasse võistlema ja sportima!

Tudengite ujumise meistrid selgitatakse kuu aja pärast traditsiooniliselt Tartus Aura Keskuses veefestival "Aquafest" raames. Sõbrapäev, 14. veebruar tuleb sportlik ja praegu on veel aega trenni teha! Veefestival toimub juba kaheksandat korda ja algab Auras tudengite jõuprooviga. Juba kell 9 saab alustada soojendusega ning kell 10 algab ujumise võistlus. Kavas on: 50 m vabalt, rinnuli, selili, liblikat, 100 m kompleksi, 4x50 m teade (2M+2N). Registreerumine toimub kuni 8. veebruarini e-posti teel janno(att)aurakeskus.ee (lisada oma täpne sünniaeg, distants ja selle läbimise senine rekord, kui see on teada). Ootame starti iga tasemega ujumishuvilisi tudengeid: tähtis on see, et sulle meeldib ujuda! Maasikaks tordi peal on alati olnud lõbus teatevõistlus segavõistkondadele, kus lisaks ujumisele on põnevaid osavust nõudvaid lisaülesandeid. Kell 11.30 oodatakse kõiki huvilisi veepalli turniirile.

Kell 12 algava vesiaeroobika maratoni peaesinejaks on Kristien Lemahieu Hollandist. Vesiaeroobikat saab teha erinevate parimate Eesti treenerite juhendamisel kella poole neljani pärastlõunal. Igal pooltunnil uus treener ja stiil – lusti palju jaksad!

Registreeru ujumisvõistlustele juba täna! EASL tasub Sinu eest stardimaksu (bassenipileti) ja võid jääda osalema ka teistesse Aquafesti tundidesse. Vaata infot ka: http://kultuuriaken.tartu.ee/

Päev varem, 13. veebruaril toimub vesiaeroobika treenerite koolitus Tallinnas, lisainfo peagi www.eevl.ee

EASL/EMÜ SK