Saalijalpalli MV 20. veebruaril Kiili Spordihoones

20. veebuaril selgitatakse Tallinna lähedal, Kiilis, välja Eesti üliõpilasmeister 2010 saalijalgpallis. Võistlused algavad Kiili Spordihoones (Kooli 1, Kiili alev, Kiili vald, Harjumaakond) kell 9.30. Kohaloleku kontroll ja mandaat kell 9.00.

Võistlustest saavad osa võtta 16 esimesena registreerunud kõrgkoolide võistkonda ning kõik  meeskonnaliikmed peavad olema ühest ja samast kõrgkoolist. Võistkonda võib registreerida minimaalselt 5 ja maksimaalselt 12 mängijat. Iga mängija võib võistelda meistrivõistluste käigus vaid ühes võistkonnas. Osavõtu maks EASLi liikmeskoolidele 200.-  võistkonna kohta.Mänge vilistavad EJL litsensiga kohtunikud.

Registreeru võistlustele kuni 15. veebrarini kontaktidel: e-posti teel tauri.tilk@emu.ee

Võitjal on õigus sõita Eestit esindama Futsali Euroopa MV-le (info http://www.eusa.eu/ ). NB! Palun tutvuge ka võistluste juhendiga EASLi kodulehel kalendri alt!

Võistluste peakorraldaja: Avetis Harutjunjan (58 188 780, ttu@avanser.ee).

EASL/EMÜ SK