Saalihoki meistriliigas vaid ühel meeskonnal täisedu

Eesti Maaülikooli meeskonnal on neljast seni peetud mängust kirjas vaid 1 võit, mis saavutati kodus Sparta Spordiseltsi üle. Viimati kaotati pühapäeval, 15. novembril TTÜ SK/Team Exelile võõrsil 10:1. Maaülikooli ainsa värava autor oli selles mängus Paul-Kristjan Padrik.

Saalihoki Eesti meistrivõistluste põhiturniiril on peetud viis vooru ja ainsana jätkab täiseduga Augur/A&A Kinnisvara meeskond. Augur´il on seni kirjas viis ülekaalukat võitu, aga kahe eeldatava favoriidi Jõgeva SK Tähe ning TTÜ/Team Exel meeskonnaga nad veel kohtunud pole. Jõgeva ja TTÜ kaotasid punkte omavahelises vastasseisus, mis lõppes Jõgeva Tähe võiduga lisaajal 6:5.

Eesti meistrivõistluste tabeliseis 16.11.2009:

1. Augur/A&A Kinnisvara  15 punkti
2. TTÜ/Team Exel  13
3. Jõgeva SK Tähe  13
4. Saku Fortuna I  10
5. Eesti Maaülikooli Spordiklubi  3
6. Viimsi Kepp  3
7. Sparta Spordiselts  3
8. Automaailm/Team Fatpipe  0