Vigastustest ja haigustest räsitud EMÜ SK saalihokimeeskond kaotas

17. oktoobril Kristiine spordihoones toiminud saalihoki meistriliiga kohtumises alistas Augur/ A&A Kinnisvara EMÜ SK meeskonna seisuga 11-2. Tasavägiselt ja heade väravavõimalustega alanud mängu lõpptulemus  oli EMÜ SK-le nukker. Esimesel kolmandikul jäädi peamiselt oma eksimustest 3-0 kaotusseisu. Mängu jätkudes kadus Meie mängijatel usk iseendasse, mis viis lihtsatele eksimustele, mida Augur/ A & A kinnisvara resultatiivselt ka ära kasutas. Teine kolmandik lõppes seisuga 4-1, kui EMÜ SK mängija Tuomo Martinmäki skooris vabalöögist. Kolmas periood jätkus samas tempos lõppedes jälle seisul 4-1, kui arvulises ülekaalus olnud Eesti Maaülikooli poolel skooris võimsast löögist teistkordselt Tuomo Martinmäki.
 

Augur/ A & A kinnisvara kapten Argo Kungla sõnad pärast mängu: „Meeskond mängis ühtlaselt ja mängust jäi positiivne elamus. Võrreldes eelmise aastaga on toimunud suur areng, kuna läksime kokku Jäneda meeskonnaga. Tänu millele on juurde tulnud noori ja andekaid mängumehi Jänedalt“.  Kungla sõnul jäi EMÜ SK poolel puudu lõpetajatest, kes oleks väravaid suutnud lüüa.

 „Tegime lihtsaid eksimusi, mida Augur väravatega karistas ning peale kaotusseisu jäämist oli meeskond võrreldes eelmise nädalaga nagu öö ja päev. Lihtsalt ei leidunud täna meest, kes resultaati oleks teinud“ sõnas Veiko Raudsepp pärast mängu.

 Mängu parimateks tunnistati EMÜ SK-l Talis Mödler ja Auguri poolel veel eelmisel hooajal Jäneda meeskonnas mänginud Oskar Salm.

 

Augur/ A&A Kinnisvara - Eesti Maaülikooli SK ML 11-2 (3-0; 4-1; 4-1)