Saalihokinasikonnal hooaja esimene kaotus

24.oktoobril toimus Kiili spordihallis Eesti Maaülikooli/Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi naiskonna hooaja teine kohtumine. Mängus eelmise hooaja teise koha omaniku SK Saku Fortuna tuli vastu võtta kaotus 2:10.  Tartu naiskonna väravate autorid olid Reti Väärt ja Marii Kangur. Mängu parimaks tunnistati samuti Väärt, kes on ka naiskonna kapten. Vastaste parim oli Annika Raun, kelle kontole lisandus kolm väravat ja üks sööt.

Kui mängu esimene kolmandik lõppes tasavägise 1:2 seisuga, siis teisel kolmandikul ilmutas naiskond väsimuse märke ning vastane lasti suurelt eest ära. Teisele puhkepausile mindi seisuga 2:8.

Kolmandal kolmandikul suutis naiskond end taas koguda ja oma mängu taastada, kuid pingeline mäng andis jalgades juba tunda ja väravaid lüüa ei suudetud. Vastased toimetasid väravasse veel kaks palli. Mäng lõppes seisuga 2:10.

Kapten Reti Väärt ütles, et mäng andis kõvasti mõtlemisainet, kuid samas ka motivatsiooni treenimiseks. „Kaheksa mängijaga oli näha, et peame lisaks tehnikale ka füüsilist vastupidavust treenima,“ lisas ta.
 

EMÜ/TÜ ASK naiskonna koosseisus mängisid Ester Malmström, Jane Klavan, Kati Loid, Kati Vuks, Marii Kangur, Mariliis Kütisaar, Meelike Terasmaa, Reti Väärt, Triin Pähn ning väravavahid Eva-Maria Kikkas ja Sanna Kähkönen.